Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana Intrarea Domnului în Ierusalim - icoana realizată pe lemn
Icoană manual pictată: Intrarea Domnului în Ierusalim este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor, cunoscută și sub numele de Florii.
Tehnică de executare: Icoana Intrării Domnului în Ierusalim este realizată prin tehnica picturii aplicată pe scândură din lemn de înaltă calitate vă rezista testului timpului printr-un mix de vopsele unic și un strat de vernis care conferă rezistență la îngălbenire și intemperiile vremii.
Icoana, zugrăvită prin arta specialiștilor în pictură aplicată, indică singurul moment din Sfânta Scriptură în care Iisus Hristos este ovaţionat ca Împărat, scenă consemnată de cei patru Evangheliști.
Despre sfânta: După învierea lui Lazăr, Iisus a pornit spre Ierusalim, iar mulțimea adunată a ieșit în întâmpinarea lui cu ramuri de finic (curmal), simbol al renașterii, bucuriei şi al sărbătorii, uneori oferită celor victorioşi drept răsplată pentru faptele lor de vitejie.
În icoana Intrării Domnului în Ierusalim, Iisus este zugrăvit pe mânzul asinei, binecuvântând mulţimea cu mâna dreaptă, iar în mâna stângă ținând un pergament, simbol al Evangheliei. Mulțimea e alcătuită din copii și vârstnici, femei și bărbați, farisei și cărturari, fiecare bucurându-se de Domnul.
În această zi, oamenii din țările cu climă mai rece duc ramuri de salcie la biserică pentru a fi sfințite și care mai apoi vor împodobi icoanele. În România, toți cei care poartă nume de flori sunt sărbătoriți în această duminică.
Motive potrivite: Oamenii dăruiesc icoana Intrării Domnului realizată prin tehnica picturii aplicate pentru a sărbători începutul drumului Mântuitorului spre Patimi și moartea de bună voie, dar și pentru că amintește de venirea Împăratului Slavei în Împărăţia Sa.
Data sărbătorii: Intrarea Domnului în Ierusalim este prăznuită cu o săptămână înaintea Paștilor.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate