Politica de Retur

ATELIER-DE-ICOANE.ro va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a se asigura că tu ești mulțumită de produsele comandate.

În cazul în care doriți să returnați produsul nu trebuie să vă faceți nici o grijă. Indiferent de motiv, vă asigurăm că vă vom returna banii sau vom schimba produsul in funcție de ce varianta alegeți.
 

Dacă doriți să returnați coletul prin curier, vă rugăm sa luați legătura cu noi: info@atelier-de-icoane.ro.

Coletele trimise prin curier trebuie sa fie ambalate corespunzător pentru a nu se deteriora pe parcursul trimiterii, sa fie însoțite de documentele de retur, iar ambalajele si sigiliile sa fie intacte. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
 

Returnarea banilor:
Termenul de returnare a banilor: în termen de 14 zile de la data când Furnizorul a recepționat produsul returnat și a acceptat returnarea lui conform termenilor și condițiilor de retur.
Pentru persoanele fizice, returnarea banilor se face prin transfer bancar în cont sau pe card în cazul în care plata a fost efectuată cu cardul.
Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile de transport nu vor fi returnate.


Procedura de retur se aplică conform OG 34/2014. Dreptul de retragere se aplică consumatorilor așa cum sunt definiți în ART 2 al OG 34/2014.

Clientul poate denunța unilateral contractul (achiziția online) fără penalități și fără a invoca un motiv anume în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, cf. OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanța, numai în scris, și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile.