Politica de Retur

ATELIER-DE-ICOANE.ro va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a se asigura că tu ești mulțumită de produsele comandate. 

In cazul in care vrei sa returnezi produsul nu trebuie sa iti faci nici o grija. Indiferent de motiv, te asiguram ca iti vom returna banii sau vom schimba produsul in functie de ce varianta alegi. 
 

Daca vrei sa trimiti coletul prin curier inapoi, te rugam sa iei legatura cu noi: info@atelier-de-icoane.ro. 

Coletele trimise prin curier trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora pe parcursul trimiterii, sa fie insotite de documentele de retur, iar ambalajele si sigiliile sa fie intacte. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 
 

Returnarea banilor:
Termenul de returnare a banilor: in 14 zile de la data cand Furnizorul a receptionat produsul returnat si a acceptat returnarea lui conform termenilor si conditiilor de retur.
Pentru persoanele fizice, returnarea banilor se face prin transfer bancar in cont sau pe card in cazul in care plata a fost efectuata cu cardul.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile de transport nu vor fi returnate.


Procedura de retur se aplica conform OG 34/2014. Dreptul de retragere se aplica consumatorilor asa cum sunt definiti in ART 2 al OG 34/2014.

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizitia online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.