Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Sfântul Apostol Andrei - prelucrare manuală
Icoană manual pictată: Istoria teologică îl amintește pe Sfântul Apostol Andrei drept primul răspânditor al Evangheliei la geto-daci. Sfântul Apostol Andrei este cunoscut și ca „Cel dintâi chemat”, deoarece el a fost primul care urmat chemarea lui Iisus Hristos la apostolat.
Tehnică de executare: Icoana Sfântului Apostol Andrei este o icoană cu pictură aplicată pe scândură natural îmbătrânită, cu un amestec de culori intense, de vopse de înalta calitate cu culori cu rezistență de lungă durată. Fiecare icoană este protejată de umiditate, decolorare și alte influențe de un strat protector gros, care ajută la menținerea culorilor pe timp îndelungat.
Despre sfânta: Sfântul Apostol Andrei a fost ucenic al Sfântului Ioan Botezătorul, iar mai apoi devenit apostol al lui Hristos. Scriptura îl pomenește pe Sfântul Andrei la înmulțirea pâinilor și a peștilor, dar și după învierea lui Lazăr când îi vestește lui Hristos, împreună cu Filip, că niște elini ajunși în Ierusalim cu prilejul sărbătoririi Paștelui iudaic vor să îl vadă. După Înălțarea Domnului, Sfântul Apostol Andrei cutreieră lumea pentru a propovădui cuvântul Domnului și ajunge în zona Dobrogei de astăzi. Românii îl cinstesc pe Sfântul Andrei drept creștinătorul poporului român și ocrotitorul României.
Sfântul Apostol Andrei a trecut la cele sfinte răstignit la Patras cu capul în jos, pe o cruce în formă de X, cunoscută astăzi drept „Crucea Sfântului Andrei”.
Icoana ocrotește: Icoana Sfântului Andrei ocrotește pe cei credincioși mai ales în noaptea sărbătorii, când se spune că bariera dintre lumi se deschide și spiritele pot umbla pe pământ.
Data sărbătorii: Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Andrei în 30 noiembrie, zi de sărbătoare bisericească națională, în care nu se lucrează.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate