Despre magazinul de icoane

Atelier-de-icoane.ro este un magazin online de icoane, de la care ați putea să comandați din colecția diversă de icoane disponibile, de înaltă calitate de executare profesională și la cel mai scăzut preț oferit direct de la maeștrii zugravi.


Despre echipa de autori
Icoanele sunt lucrate în întrgime manual de către maeștri zugravi, prin folosirea unor tehnici tradiționale de iconografie. Icoanele echipei noastre sunt împrăștiate într-un număr deosebit de case, colecții private, biserici, galerii și cladiri publice din Grecia, Australia, SUA, Rusia, Anglia, România, Italia și prin multe țări. Zugravii din echipa atelier-de-icoane.ro au înregistrat multe participări la expoziții naționale și internaționale.


O echipă dovedită de iconografi
Echipa de atelier-de-icoane.ro include 7 iconografi profesionali, care prin calitățile lor excepționale și deosebite crează icoane ortodoxe cu un profesionalism deosebit și de înaltă calitate.


Experiență profesională de lungă durată
Echipa dispune cu experiență îndelungată cu privire la multele icoane manual pictate, fresce, paraclise zugravite, comenzi private și multele altele.


Certificat de calitate
Icoanele sunt create manual de către maieștri iconografi dovediți cu cea mai înaltă calitate privind execuția. Pentru fiecare icoană pictată veți primi un certificat lipit pe spatele icoanei, ceea ce ar garanta executarea profesională, numele și originea icoanei.


Dovadă de calitate
Prin dovada se garantează gradul înalt de maiestrie și posibilitatea de zugravire bisericilor și paracliselor ortodoxe.


Icoane disponibile
Icoanele prezentate sunt disponibile și se oferă în toate dimensiunile afișate pe site.


Pozele cu icoanele
Pozele cu icoanele sunt reale la un maxim, reflectând la 100% calitatea și executarea profesională, pe care o vedeți pe site.


Capodopere de autor
Icoanele prezentate pe site se oferă numai de autorii de atelier-de-icoane.ro – materialele fiind obiect al dreptului de autor și utilizarea lor ar fi permisă numai prin acordul scris expres al autorilor.


În caz nevoie, vă rugăm să ne contactați fără să ezitați!