Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana Sfântului Sava - Icoană manual pictată
Icoană manual pictată: Icoana Sfântului Sava îl reprezintă pe cel numit de Sfântul Eftimie "copil bătrân", pentru că deși era tânăr la ani, Sfântul Sava avea înțelepciunea unui bătrân.
Tehnică de executare: Icoana Sfântului Sava este realizată prin tehnica tradițională de zugrăvire a picturii aplicate, pe pânză grunduită cu vopsele speciale de iconografie, rezistente la îngălbenire. Foliile și stratul finalizator folosite duc la o rezistență de lungă durată și protejează împotriva intemperiilor aerului și luminii, păstrând calitatea culorilor.
Despre sfânta: Sfântul Sava a crescut în familie creștină, iar la opt ani a intrat în Mănăstirea Sfântului Flavian. Acolo, a petrecut următorii zece ani, iar când părinții săi au au venit să-l ia acasă, sfântul a ales să trăiască în monahie în continuare. După adormirea Cuviosului Teoctist, Sfântul Sava a început să petreacă mare parte a timpului într-o peșteră, ieșind doar în zilele de sâmbătă pentru a participa la Sfânta Liturghie și mai târziu rămânând singur în peșteră pentru cinci ani.
Părintele duhovnicesc al Sfântului Sava a fost Sfântul Eftimie, iar când Sfântul Eftimie a trecut la Domnul, Cuviosul Sava cel Sfințit a petrecut următorii ani în rugăciune prin peșteri, înainte de a fi hirotonit preot de patriarhul Salustiu al Ierusalimului, iar mai apoi arhimandrit, conducând peste toate mănăstirile din Palestina.
Icoana ocrotește: Icoana Sfântului Sava este căutată de cei care îl urmează pe Sfântul Sava ca povățuitor și învățător, mai ales de cei care vor să intre în viaţa monahicească, dar și de cei bolnavi. În jurul peșterii sale s-a ridicat mănăstirea care îi poartă numele: Lavra Sfântului Sava cel Sfințit.
Data sărbătorii: Sfântul Sava este sărbătorit de Biserica Ortodoxă pe 5 Decembrie.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate