Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Sfânta Xenia din Sankt Petersburg - Icoană realizata manual
Icoană manual pictată: Sfânta Xenia din Sankt Petersburg este considerată protectoarea orașului Sankt petersburg și un model de abstinență de la cele lumești, întru viețuire curată și în rugăciune.
Tehnică de executare: Icoana Sfintei Xenia este o icoană cu pictură aplicată pe scândură natural îmbătrânită, cu un amestec de culori intense. Fiecare icoană este protejată de umiditate, decolorare și alte influențe de un strat protector gros, care ajută la menținerea culorilor pe timp îndelungat.
Despre sfânta: După o scurtă căsnicie, neîncercată de greutăți, soțul Xeniei moare pe neașteptate, iar acest moment vă duce la începutul vieții de ascetă a Sfintei Xenia. Îmbrăcă hainele militare ale soțului și le cere tuturor să se roage pentru sufletul Xeniei, căci ea este cea care a murit. Decide să împartă toată averea săracilor şi să doneze banii bisericii, refuzând chiar și pensia de văduvă. După opt ani de sihăstrie, Xenia se întoarce în Sankt Petersburg, unde ajută pe oricine, mereu pe străzile din partea săracă a oraşului şi dormind pe câmp, sub cerul liber. A luat numele lui Andrei Teodorovici, posibil pentru a spăla păcatele lui prin actele ei, deoarece murise fără a se căi pentru greșelile sale sau a se împărtăși. A trăit în sărăcie completă și în smerenie timp de 45 de ani, rugându-se toată noaptea pe câmp, indiferent de anotimp.
Dumnezeu i-a hărăzit Sfintei Xenia darul clarviziunii, și de aceea oamenii o numeau “nebună pentru Hristos”. Sfânta Xenia a prezis evenimente care urmau să-i afecteze pe cetăţenii orașului şi chiar pe familia regală. Era primită peste tot cu drag, căci venea cu binecuvântări și mare har.
Data sărbătorii: Icoana Sfintei Xenia, prăznuită la 24 ianuarie, este potrivită ofrandă celor neclintiți în credință, chiar și atunci când sunt numiți smintiți de ceilalți.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate