Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Icoane pictate - maestru pictate în tehnica tradițională de pictură a icoanelor, aplicare foiță de aur, ornamente în relief, placare cu aur, patină și aplicare lac de protecție.
Tehnici de pictură / Variante de realizarea a icoanelor:
- Pictură aplicată - pictură manuală a elementelor pentru autenticitate maximă.
- Maestru pictată - tehnica traditională de pictură maestru.
Icoana cu Maica Domnului Izvorul Tămăduirii (Izvorul cel de viaţă dătător) - Icoane pictate
Icoana Izvorul Tamaduirii Maicii Domnului, cunoscut si sub numele Izvorul cel de viata datator este o icoana cu o semnificatie deosebita in religia ortodoxa datorita simbolisticii sale vindecatoare. In icoana Maica Domnului este infatisata impreuna cu copilul Hristos in Fantana Tamaduirii.
Tehnica de executare: Prima reprezentare a icoanei se poate gasi pe peretii manastirilor insa se gaseste si sub forma de icoana pictata pe panza sau pe lemn. Tehnica de realizare este extreme de detaliata si foloseste elemente clasice de iconografie. Materialele folosite pentru realizare sunt de cea mai inalta calitate, culorile si detaliile rezistand trecerii timpului. Lemnul pe care este pictata este de cea mai inalta calitate si nu va prezenta crapaturi odata cu trecerea anilor.
Despre icoana: Icoana are o simbolistica deosebita deoarece Maica Domnului este considerata datatoare de viata si tamaduitoare, elemente pastrate si in aceasta icoana. In cele mai multe reprezentatii, Maica Domnului il tine in brate pe Pruncul Sfant, fapt care are o simbolistica dubla. Pe de o parte, Maica Domnului este infatisata atat ca si datatoare de viata cat si din perspectiva de Nascatoare de Dumnezeu.
Pruncul Iisus este infatisat cu mana dreapta infatisand Sfanta Treime indreptata spre cer iar cu mana stanga spre pamant. Aceasta asociere intre Maica Domnului si Pruncul Sfant are o insemnatate deosebita in asociere cu elementul Fantanii Tamaduirii si face referire la Sfanta Slujba de sfintire a apei.
Sarbatoarea intrarii Maicii Domnului in Constantinopol si Sfintirea Izvorului Tamaduirii este sarbatorita in 16 aprilie iar aceasta icoana celebreaza acest moment extreme de important in ortodoxism si simbolistica deosebita a Maicii Domnului ca Nascatoare de Dumnezeu si tamaduitoare a lumii.
Icoana ocroteste: Protejeaza mamele, copii, bolnavii si protejeaza impotriva bolilor
Motive potrivite: Familii in care este o persoana bolnava, mame, nasterea unui copil, nunta.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate