Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Sf. Mare Muceniță Varvara - Icoană realizată pe lemn
Data sărbătorii: Sfânta Mare Muceniță Varvara s-a ridicat la mucenicie după ce a fost ucisă de tatăl ei, deoarece a refuzat să se închine zeilor păgâni.
Tehnică de executare: Icoana Sfintei Mare Mucenițe Varvara este o icoană cu pictură aplicată pe scândură natural îmbătrânită, fiind aplicată tehnică tradițională de zugravire de către maeștri dovediți. Fiecare icoană este protejată de umiditate, decolorare și alte influențe de un strat protector gros, care ajută la menținerea culorilor pe timp îndelungat.
Despre sfânta: Tradiția bisericească spune că Sfânta Varvara era de o frumusețe rară, iar tatăl ei o ținea închisă în turn, pentru ca nimeni să nu se bucure de chipul ei, iar Sfânta Varvara petrece timpul în rugăciune creștinească. Se spune că a cerut muncitorilor să facă trei ferestre pentru baie, reprezentând Sfânta Treime, iar tatăl ei, furios, a voit să o ucidă cu sabia. Sfânta Varvara fuge și reușește să se ascundă într-o stâncă, în pădure. Va fi găsită și dusă înapoi în oraș, unde va fi supusă multor chinuri, până când tatăl îi va tăia capul drept pedeapsă pentru credința ei creștină.
Icoana ocrotește: Sfânta Muceniță Varvara este considerată protectoarea turnurilor și a fortificațiilor, deoarece a fost ținută în captivitate, dar și patroana artileriștilor sau fochiștilor, deoarece tatăl ei și conducătorul Marțian au fost uciși de un fulger după trecerea Muceniței la cele veșnice. Sfânta Muceniță Varvara este sărbătorită și drept ocrotitoarea minerilor, deoarece în pădure s-a ascuns într-o stâncă.
Motive potrivite: Icoana cu pictură aplicată a Sfintei Mucenițe Varvara este un dar potrivit constructorilor, arhitecților, celor care lucrează cu focul sau în mină.
Data sărbătorii: Biserica Ortodoxă o prăznuiește pe Sfânta Muceniță Varvara pe 4 Decembrie.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate