Modalitate de livrare și plată

Modalitatea de livrare

Livrarea coletului se face la adresa menționată de tine în momentul plasării comenzii. Avem contract cu firma de curierat DPD România.
 

Taxe de livrare: 18.90 Lei
 

Garantăm livrarea produselor după cum urmează:
Termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare pentru București și 3-7 zile lucrătoare pentru alte orașe și localități.

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. Vă rugăm să specificați în secțiunea de Comentariu din formularul comenzii, data limită până la care doriți să primiți comanda, în cazul în care acest termen de livrare este important!

Vă rugăm să folosiți adresa la care puteți fi disponibili între orele 9-18, în zilele lucrătoare (în funcție de firma de curierat, se pot efectua livrari și sâmbăta), livrările efectuându-se doar în această perioadă.
Unele livrari se pot face si Sambata in funcție de localitatea de livrare.
 

Modalitățile de plată includ:

- Numerar la primirea coletului de la curier.
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier.
- Prin transfer bancar - consultați mai multe informații mai jos.


Plata ramburs la curier: plata produsului se face după preluarea coletului de către Client. Plata se va face direct către firma de curierat pe bază de chitanță. Puteți plăti în numerar sau cu cardul de debit/credit.

Transfer bancar: Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar le veți primi pe email după plasarea comenzii. Pentru plata comenzilor prin transfer bancar, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa info@atelier-de-icoane.ro
 

Care este statusul comenzii mele:
Timpul standard de livrare este de 3-7 zile lucrătoare.
Pentru verificarea status comandă, vă rugăm să ne scrieți la adresa info@atelier-de-icoane.ro, menționând numărul comenzii.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le adresați și să așteptați un răspuns prin e-mail.


Domnul să vă ocrotească și să vă ajute în toate!