Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Reproduceri / Litografie - icoană pe blat de lemn cu imprimare pe hartie speciala cu patina aplicata manual si finisaj aplicație lac (fară aur si fară ornamente si gravuri in relief).
Icoana cu Sfânta Nina - Reproducere
Icoane reproduse: Pentru faptele sale de credință, sfânta Nina este considerată, în rândul creștinilor ortodocși, „întocmai cu apostolii”.
Tehnică de executare: Concepută prin tehnica litografiei, această reprezentare iconografică înglobează caracterul autentic și vechi al unei icoane originale. Prin imprimarea cu ajutorul cernelurilor a imaginii pe blatul de lemn, culorile se stabilizează uniform pe întreaga suprafață. La final, acestea sunt fixate cu ajutorul un strat protector cu dublu rol: protejarea împotriva îngălbenirii și murdăririi și păstrarea intensității culorilor pentru o perioada îndelungată.
Despre sfânta: Sfânta Nina, fiica lui Zavulon și a Suzanei, a trăit în Capodacia secolului al III-lea. La vârsta de 12 ani într-o călătorie cu părinții săi la Ierusalim, tatăl său, iubitor vrednic al lui Dumnezeu, decide să-ți ia rămas bun de la familie pentru a pleca în pustnicia Iordanului. Înainte de plecarea sa, Zavulon o încredințează pe fiica sa harului Sfântului Duh și învățăturilor sfintei Maria Magdalena. Îngrijită apoi de Niofora, o bătrână credincioasă, tânăra Nina îl descoperă prin rugăciune pe Iisus. Ghidată de Născătoarea de Dumnezeu, sfânta a plecat spre Iviria pentru a predica păgânilor din Evanghelia sfântă. După multe peripeții de moarte, îngerul păzitor și însuși Hristos au încurajat-o să meargă mai departe. Ajungând în orașul Urbnisi la idolul Armazi, sfânta îl cheamă în taină pe Dumnezeu, care a sfărâmat idolul și a înspăimântat poporul. Prin rugăciunile sale, tânăra sfântă a început să facă minuni și să încreștineze pe femeile care îi dădeau ascultare. Curtea regală a Georgiei, în momente de nevoie și suferință îl descoperă pe Dumnezeu adevărat prin însăși rugăciunei Ninei. Apoi, întreaga Ivirie a fost botezată în numele Domnului, fiind construit astfel și primele biserici.
Icoana ocrotește: Sfânta Nina îi ocrotește pe toți cei care caută să-și întărească credința în Dumnezeu prin rugăciune și smerenie.
Motive potrivite: Fie că o veți alege pentru o zi de naștere a unei persoane cu numele sfintei, fie că o veți achiziționa pentru a vă înfrumuseța colțul dumneavoastră de rugăciune, această icoană vă va aduce multă bucurie!
Data sărbătorii: Sfânta Nina este sărbătorită de Biserica ortodoxă în două zile a fiecărui an: 14 ianuarie, în ziua adormirii sale și 19 mai.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate