Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Bunei Vestiri - Icoană lucrată manual pe lemn
Buna Vestire este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinului ortodox, marcând ziua în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare că va naște pe Fiul lui Dumnezeu.
Tehnică de executare: Icoana Bunei Vestiri este realizată prin tehnica picturii aplicată pe scândură din lemn de înaltă calitate va rezista testului timpului printr-un mix de vopsele unic și un strat de vernis care conferă rezistență la îngălbenire și intemperiile vremii.
Despre icoana: Buna Vestire este una dintre cele mai vechi reprezentări din iconografia creștină, iar în bisericile ortodoxe, o regăsim pictată pe iconostas dar și pe uşile Sfântului Altar, amintind la sfintele slujbe vestea mântuirii noastre, ca simbol al zămislirii lui Iisus în pântecele Fecioarei Maria prin Duhul Sfânt. În popor, această zi festivă poartă și numele de Blagoveștenie sau Ziua Cucului, căci atunci se aude primul cânt al cucului, care anunță venirea primăverii.
În icoana Bunei Vestiri este reprezentat Arhanghelul Gavriil, binecuvântând-o pe Fecioara Maria cu mâna dreaptă, iar Maica Domnului este zugrăvită cu uimire pe chip: "Cum va fi aceasta, de vreme ce eu nu știu de bărbat?" Deși îl privește cu neîncredere la început, Fecioara Maria primește cu bucurie vestea cea mare că va da naștere Fiului lui Dumnezeu, păstrându-și fecioria.
Icoana ocrotește: La icoanele Maicii Domnului și în special la icoana Bunei Vestiri, se roagă femeile care doresc să devină mame.
Data sărbătorii: Buna Vestire se sărbătorește în Biserica Ortodoxă pe 25 martie.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate