Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Botezului Domnului - Icoană lucrată manual pe lemn
Icoană lucrată manual: Una dintre cele mai importante sărbători pentru creștinul ortodox este Botezul Domnului, cunoscută în popor sub denumirea de Bobotează.
Tehnică de executare: Icoana Botezului Domnului sau icoana „Epifaniei” sau „Teofaniei” este realizată prin tehnica picturii aplicate, pe scândură natural îmbătrânită, cu un amestec de culori luminoase. Culorile sunt luminoase și rezistente la îngălbenire. Fiecare icoană este protejată de umiditate, decolorare și alte influențe prin vernisare cu un strat protector incolor.
Despre icoana: Înțelesul Botezului este foarte important pentru că simbolizează începutul unei vieți noi întru Domnul și întoarcerea la viață veșnică. Prin botezul Său în apele Iordanului, Domnul Iisus Hristos devine omul nou, curățit de păcate. Hristos este reprezentat în centrul icoanei, scufundat în apă, legând toate elementele naturii și cosmosului împreună. Prin botezul primit prin Sfântul Prooroc Ioan, harul ceresc se pogoară peste creație, iar diavolul este îndepărtat.
Apa răului a fost sfințită prin Botezul Domnului și de atunci, creștinii ortodocși se botează prin scufundare sau udare cu apă în biserică.
O componentă esenţială a icoanei este redarea boltei cereşti şi a razei de lumină care coboară deasupra capului lui Iisus, unde apare figura unui porumbel, ca simbol al Duhului Sfânt și astfel este reprezentată Sf. Treime.
Motive potrivite: Icoana Botezului Domnului se regăsește în toate casele creștinilor, pentru a cinsti momentul creștinării fiecărui credincios și poate fi dăruită că să amintească celor rătăcitori de șansa de a se întoarce pe calea cea dreapta prin botez și acceptarea Domnului Iisus ca Mântuitor.
Data sărbătorii: Biserica Ortodoxă prăznuiește Botezul Domnului în fiecare an pe 6 ianuarie.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate