Modalitățile de plată includ:
- Plata numerar - la primirea coletului
- Plata cu card bancar - online
- Card de debit sau credit la primirea coletului de la curier
Lucru manual - finalizare manuală cu aplicare de pictură, aplicarea de varac auriu, foiță de aur, gravuri in relief poleite, patina si finisaj final cu lac de conservare (fara placare cu aur).
Icoana cu Sfânta Nina - Tehnica picturii aplicate
Icoană manual pictată: Sfânta Nina este zugrăvită în iconografia creștină ținând o cruce făcută din crengi de viţă-de-vie şi prinsă cu părul sfintei, astăzi simbolul creştinătăţii georgiene.
Tehnică de executare: Icoana Sfintei Nina este o icoană cu pictură aplicată pe scândură prelucrată în scopul redării îmbătrânirii naturale și protejare împotriva influențelor atmosferice. Culorile folosite sunt rezistente la îngălbenire. Fiecare icoană este protejată de umiditate, decolorare și alte influențe de un strat protector gros, care ajută la menținerea culorilor pe timp îndelungat.
Despre sfânta: Înrudită cu Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Sfânta Nina ajunge în grija stareței Niofor la vârstă de 12 ani. Studiază Sfânta Scriptură și textele liturgice și astfel află despre cămașă fără cusătură purtată de Iisus Hristos, înainte de a fi răstignit pe Cruce. Se roagă Maicii Domnului să o ajute să găsească sfântul veșmânt, pentru a i se închina. Fecioara Maria i se arată în vis și îi pune în mână o cruce pentru a o apăra de dușmanii văzuți și nevăzuți, poruncind să meargă în Georgia să predice cuvântul Domnului și să găsească sfânta cămașă. Când s-a trezit, Sfânta Nina ținea în mână crucea din vis.
Cu ajutorul Crucii, Fericita Nina găsește cămașa Mântuitorului, iar mai apoi convertește la creștinism pe conducătorul sinagogii din Abiatar, scoate demonul din soția împăratului Miran, și îi redă vederea împăratul Mirian. Astfel, împăratul Mirian va primi credința adevărată în suflet, devenind creștin.
Motive potrivite: Icoana Sfintei Nina cu pictură aplicată este cel mai popular cadou pentru sărbătorile onomastice.
Data sărbătorii: Sfânta Nina este comemorată în Calendarul Ortodox pe 14 ianuarie, dar și pe 19 mai.
Toate icoanele sunt disponibile
Verificare și opțiune de restituire
Execuție de înaltă calitate