În prezent, executăm comenzile cu 1-2 săptămâni întârziere! Vă rugăm să ne scuzați pentru inconvenient!

Icoana miraculoasă cu Sfânta Născatoare de Dumnezeu din Kazan - Reproducere

-17% stoc epuizat Icoana miraculoasă cu Sfânta Născatoare de Dumnezeu din Kazan - Reproducere
Producător: Atelier de Icoane
Cod produs: 1001042
Disponibilitate: stoc epuizat
135,00Lei 112,50Lei

Opţiuni disponibile


* Dimensiuni:
Cant: Adaugă în Coş

Livrare 10-20 zile

10-20 zile în orașele mari și până în 25 zile în restul țării

Preț convenabil, fără majorări

Direct de la maeștrii, fără intermediari

Icoană din lemn

Suport din lemn vechi

Preț de livrare fix

Preț de livrare 18.90 Lei

Liniște și siguranță

Cu drept de restituire - 14 zile

5
Bună ziua ... Vreau să vă mulțumesc pentru servire corecta ... Icoanele sunt cu confectionare foarte perfecta și calitate foarte buna, independent de ceea ca sunt reproduceri ... Fiti sănătosi și succes .... Cu respect: Brojboiu Maria
4
Noroc si de la mine! Am comandat icoane de reproduceri și decoupage, iar calitatea desigur este foarte bună. Cu siguranta, totuși, recomand tuturor să aleagă icoanele decorate in tehnica decoupage pentru că arată într-adevăr perfect. Manopera excelenta cu decoratiuni lucrate manual si aureola este realizata cu foita de aur.
5
Deservire foarte amabila și expediere rapidă, pentru care am rugat! Multumesc pentru icoana frumoasa!
5
Inspirație, frumusețe și putere! Va doresc tuturor sănătatea și mântuirea! Cu cele mai bune urări: Eleonora
С най-добри пожелания: Ралица
5
Am ramas fascinata de livrarea rapidă și atitudinea plăcută. Icoana a fost un dar pentru mama mea, care a ramas foarte multumita! Va doresc tuturor multa sănătate, fericire și zâmbete!
5
Mulțumiri și felicitări site-ului și icoane pe care le oferiți. Sunt foarte bucuros că icoanele sunt realizate cu mare pricepere, spre deosebire de multe magazine și alte site-uri.
5
Icoanele arată ca pe imagine și au ajuns foarte repede. Mulțumesc
5
Cel mai important, ca să fie o icoană cu adevărat puternică e suficient să ne rugam și să credem!
5
Vă mulțumim pentru livrarea rapidă pe care v-am cerut-o pentru că icoana a fost un cadou! Feliciări: Adelina
5
Am primit icoanele și vă mulțumesc! Aveam nevoie de cadou pentru un botez, de aceea am dorit sa le trimiteți mai repede! Sa primit intr-adevar foarte frumos, deoarece era cite o icoană pentru toată lumea - pentru oaspeți reproduceri mici, iar pentru nașii o icoană mare pictată. Toată lumea a fost fascinată, iar de icoana pictată pur și simplu nu am cuvinte, pentru că are într-adevăr un impact foarte puternic și o strălucire unică.
5
Fiți fericiți și sănătoși! Continuați să lucrați și să bucurați oamenii cu icoanele voastre frumoase.

Icoana miraculoasă cu Sfânta Născatoare de Dumnezeu din Kazan

Descriere: Icoane reproduse cu Maica Domnului.

Executarea icoanei: Reproducere de icoană din lemn – prelucrată prin folosirea unor vopse unice de iconografie, pentru redare unui aspect real și autentic al imaginii. La finalizarea procesului de prelucrare icoane, cele din urmă se suprapun de un strat de lac, care protejează imaginea de îngalbenire și împotriva influențelor atmosferice.Imaginea: Maica Domnului.

Despre Maica Domnului: cea mai venerată sfântă și prima după Dumnezeu.

Icoana ocrotește: patronul familiei, mamele, patronul copiilor, la naștere reușită a unui bebeluș sânătos, pentru bunăstare în familie și la serviciu și la multele altele.

Motive potrivite: pentru acasa, cadou pentru logodnă, cadou pentru naștere copil, pentru noroc și fericire, cadou pentru siguranța acasa și în familie, pentru botez și multele altele.

Tags: Oportunități de cautare de icoane cu Sfânta Maica Domnului, icoane cu Maica Domnului, cu Pruncul, icoane cu Maica Domnului, iconografie cu maica Domnului.

Tipuri de icoane: Pe lângă icoanele pictate, vă puteți uita și propunerile unice de icoane cu elemente aurite și argintate.

Magazin online de icoane, de la care ați putea să cumpărați: Icoane ortodoxe - Experiență de lungă durată în domeniul iconografiei ortodoxe, calitate unică a executării, tehnici tradiționale de prelucrare și cele mai convenabili prețuri, direct de la autorii.
 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: